Monday, August 29, 2011

Rahsia Di Sebalik World Cup


Rahsia Di Sebalik World CupBayangkan saja pelepasan jutaan tenaga negatif melalui dunia luar dan ritual yang dilakukan tanpa disadari, manusia menyembah bola sepak. Ini adalah hal yang sia-sia namun setiap orang di Brainwash bahawa kita seolah-olah tidak boleh hidup tanpa Bola sepak.
Inilah negara England, mereka adalah di antara orang yang bekerja untuk menyebarkan bola sepak di seluruh dunia, England adalah tanah air dari Illuminati!

Ini perkara merupakan reboot oleh Illuminati sebagai alat indoktrinasi dan membuatnya sedikit berbeza, setiap pertandingan di Piala Dunia adalah ritual.
Hanya dengan tidak menganggapnya sebagai cara hidup untuk mengelakkan diri dari di Brainwash oleh mereka. Semua tiket telah di jaja dalam berbagai cara dan syarikat TV pula mempamerkan dari semua sudut dan menganalisa setiap shot, dengan tujuan berulang-ulang. Memang satu yang sangat besar, umat manusia secara harfiah difikirkan dan dikondisikan untuk memulakan perlawanan, fikiran dan hati mereka sepenuhnya menumpukan pada perkara ini. Memang fikiran mereka selalu difokuskan untuk acara ini terus-menerus dari satu World Cup kemudian kepada Sukan Olimpik untuk yang selanjutnya. Acara ini selalu dalam keadaan tanpa kesedaran kolektif umat manusia.Secara harfiahnya ia merupakan sebuah upacara yang kekal.

Pada hari ini media massa telah dikawal dan dikendalikan oleh 'simbolisme' dan 'geometri' bahawa mereka terpaksa 'menerima' secara sedar ataupun tidak. Realiti fizikal yang berlaku adalah dicipta oleh fikiran manusia. Stadium dan lokasi bersama-sama digunakan untuk peristiwa-peristiwa global yang berkaitan. Perhambaan umat manusia diciptakan untuk penyembahan kepada SUN dan simbolisme di balik penciptaannya. Entiti multi-dimensi dan agen mereka di Bumi (The Serpent Cult) mengendalikan bangsa manusia dengan memanipulasi kesedaran kolektif dan dengan menggunakan tipu daya ritual.


Dan masih ingatkah Sirah Nabi Musa?
Di mana Yahudi mula menyembah lembu emas dan berhenti mengikut ajaran mengabdi pada Tuhan ?
Piala Dunia yang di gelar Jules Rimet tak ubah seperti Lembu yang di sembah tatkala Nabi Musa naik ke Bukit Tursina.


Simbolisme Okultisme tersembunyi dalam piala dunia.

Selama berabad-abad setelah pertemuan pertama Persatuan Bola sepak di Freemason Tavern di Long Acre, London pada tarikh 26 Oktober 1863 mereka mencipta peraturan demi peraturan untuk diterima secara universal dalam permainan bola sepak.

Piala Dunia merupakan acara rasmi bagi ritual Serpent Cult dan mula dicipta pada tahun 1930.The Serpent Cult ini dilakukan atau dibuat di lokasi simbolik. Ianya dicipta di Uruguay. Semua perlawanan berlangsung di Stadium Centenario. Hal ini jelas jika anda melihat sejarah piala dunia pertama bahawa Uruguay menjadi satu-satunya yang dipilih untuk menjadi tuan rumah (Hal itu dilakukan kesepakatan seperti biasa). Memang semua negara-negara lain menarik tawaran mereka untuk membolehkan Uruguay menjadi tuan rumah.


Bendera Uruguay memasukkan dewa matahari Inca Inti dari zaman kuno, meskipun menunjukkan hal ini berkaitan dengan revolusi politik dan The Golden Sun of May apapun landasan world cup berlaku di 'Montevideo'. Berikut adalah simbolisme rasmi Montevideo.

The Triangle is the Greek Letter Delta
Delta-Jah-Bul-On
Djahbulon


Dalam upacara peringkat tertinggi kalangan Freemason nama 'Great Architect of The Universe' terungkap sebagai Jah-Bul-ON dan dengan sebutan yang tepat iainya menggambarkan suatu kuasa khusus supernatural iaitu dewa sebatian yang terdiri daripada tiga keperibadian yang berasingan menyatu dalam satu. Setiap suku kata dari nama merupakan salah satu keperibadian Triniti ini:

Jah = Yahweh, Bermaksud Tuhan bagi kalangan orang Ibrani.
Bul = Baal, dewa purba kesuburan Kanaan yang berkaitan dengan 'ritual sihir'.
ON = Osiris, Dewa Mesir Purba.

'Jah' Sebutan tuhan bagi kalangan orang-orang Hebrew yang juga sebahagian nama dewa pagan dan selama lebih dari dua ribu tahun ia disebut sebagai syaitan. Ada beberapa Orders Masonic  di mana pengkhususan terhadap Kristian - the Knights Templar, the Ancient and Accepted Rite, the Society Rosicruciana, the Knights of Malta, the Order of Eri yang juga menggunakan nama Jah-Bul-On. Baal adalah syaitan Yahudi-Kristian. Dalam ritual Royal Arch Mason Degree (13th Degree gelaran dalam Scottish Rite) dewa suci Freemasonry terungkap sebagai Jah-Bal-On atau Jahbuhlun. Bul = Baal, dan dunia kini mengarahkan terhadap penyembahan kepada Baal.

Piala Dunia kali ini FIFA membawa sebuah bola baru completly direka semula dengan teknologi baru tidak terlalu popular di kalangan pemain tetapi sangat popular untuk perilaku anehnya. Dan apa nama bola ini: JABULANI ianya merujuk kepada Jahbulon, Raja Chitauli (reptilians) dan syaitan sembahan bagi penganut aliran Freemason?

11/6 - 11/7 
Awal mulainya World Cup adalah 6/11/2010 (11 = 6 + 1 + 1 + 2 + 0 + 1 + 0) yang menggambarkan 2 tiang freemason. 
FIFA memilih Afrika sebagai tuan rumah 18 tahun setelah runtuhnya Apartheid tahun 1992 (18 = 6 + 6 + 6)

Hari Pertama Afrika Selatan - Mexico 1 - 1
Jadi 1-1 adalah skor untuk hari pertama.
Hari Kedua USA 1 England 1
1-1 lagi!

2/7 = 2+7 = 9
Belanda 2 Brazil 1 = 11
'9-11'

Perkara secara tidak langsung membuka minda kita tentang sesuatu yang berselindung di sebaliknya.Bola baru ini juga terkandung juga 11 di dalamnya ... Bola baru ini pada mulanya digunakan di Jerman 2006 ,Jun 9 - Julai 9 , Afrika Selatan 2010 Jun 11 - Julai 11.
9-11 ?Apa yang anda fikirkan?

Bola ini dicipta dengan menggunakan design baru di mana ianya terdiri daripada thermally-bonded, panel tiga-dimensi. Bola ini disaluti dengan spherically-moulded dari ethylene-vinyl acetate (EVA) dan thermoplastic polyurethanes (TPU). Permukaan bola tekstur beralur merupakan satu teknologi yang dikembangkan oleh Adidas disebut Grip 'n Groove yang bertujuan untuk meningkatkan aerodinamis pada bola ini. Dikembangkan dengan kerjasama penyelidik dari Loughborough University, UK.Dan harganya dalam USD adalah $110.Warna

Bola ini mempunyai 4 elemen design segitiga berlatar-belakang putih. 11 warna yang berbeza digunakan yang mewakili 11 pemain pasukan bola sepak, 11 bahasa rasmi Afrika Selatan dan 11 kelompok masyarakat Afrika Selatan.[3] Jabulani Angola yang digunakan pada tahun 2010 untuk Piala Negara Afrika di Angola. Diwarnai kuning, merah, dan hitam untuk mewakili bendera negara tuan rumah. Untuk final akan diadakan di Johannesburg pada 11 Julai, perlawanan bola khas akan digunakan dengan panel emas. Bola ini di panggil "Jo'bulani," bermain di Johannesburg sebagai gelaran "The Golden City." 22 players + 1 = 23 , 23 di atas padang. 23 = 666.

Secara sedar atau tidak Pesta Piala Dunia ini akan mewujudkan :

Rusuhan Bangsa dan menjadikan Bangsa kenegaraan yang mencintai negara lebih daripada mencari agama yang sebenar.
Kemenangan Rusuhan sehingga sanggup bermati-matian dan mendabik dada atas nama negara.
Pemain bola sepak yang menggunakan pengaruh mereka dan wang untuk kejahatan.
Pihak yang boleh menyaingi ritual setan pagan. (HIburan yang melalaikan dengan semua pesta terutama seks)
Menimbulkan kebencian untuk pemain atau kelab serta Pujaan Idol terhadap sukan, kelab atau pemain.

Apabila perkara sebegini telah berjaya maka mereka akan muncul pula sebagai wira untuk menyatukan bangsa dengan menerima bangsa Yahudi dalam memupuk One World Nation.


Kaitan World Cup dengan Yahudi

World Cup direncanakan berkaitan dengan beberapa hari penting organisasi yahudi Iluminati.
  • Summer Solstice – 13 minggu – saat matahari titik terjauh di utara katulistiwa
  • Jun 21 – 22 – Summer Solstice
  • Jun 21 – Litha, salah satu malam pengorbanan/tumbal manusia dari Illuminati
  • Jul  4 Hari kemerdekaan Amerika 13 hari setelah Litha dan 66 hari dari April tanggal 30
  • Jul  19 – 13 hari sebelum Lughnasa
  • Jul  31 – Ogos 1 – Lughnasa, Great Sabbat Festival. Ogos juga merupakan salah satu malam pengorbanan/tumbal manusia dari Illuminati

Nelson Mandela juga menyarankan dengan berkata 'memberikan juga darah anda selama piala dunia'.
 Upacara korban dari darah pada hari Summer Soltice tidak mustahil menjadi ritual piala dunia. Sekali lagi "New Blood for The World"  ritual Piala Dunia.


The Black Magic! 
Tujuan sebenar membunyikan vuvuzela merupakan salah satu dalam ritual ini.

Suara dari 'vuvuzelas' (trompet), atau lebih tepatnya 'vuvuzela horn' merupakan keramat bagi orang-orang Zulu. Nama "kuduzulu" berasal dari mitologi ini. Kudu (sejenis rusa) bergerak antara kawanan betina dengan mempamerkan tanduknya. Ketika kudu betina datang ke oestris, ia dengan pantas dan diam-diam bergerak cepat ke pasangan betina yang berikutnya. Ini hanyalah sebuah simbol pengamalan kesuburan dari Dewa Baal!

Melihat "tanduk" sebagai sebahagian daripada definisi bahawa tanduk kudu itusebenarnya sama dengan simbol tanduk kekuatan Celtic shaman god Cernunnos - yang bermaksud, satu "yang memakai tanduk".
Kedua-dua tanduk melambangkan pemimpin tertinggi, ia kuasa besar bela diri, begitu juga kekuatan sihir. Kedua-dua tanduk melambangkan kekuasaan kundalini: dua tanduk ular datang keluar dari kepala. Ini adalah tanda atau simbol permulaan penuh The power of the Beast!.Jadi mereka adalah simbol dari keabadian dewa bertanduk dan kekuasaan seksual, kekuasaan umur panjang. Namun, ada gambar dari dewa bertanduk menjadi dewi dia yang memegang tanduk yang banyak. Ini adalah Dewi Venus. Dia adalah rakan, isteri, kekasih, ibu, dewa
 ini - orang yang melahirkannya! Kudu-Zulu juga merupakan King of Elam di Babylon Parsi.

The WORLD CUP 2010 final is on 11 JULY.- Petikan dari Website David Icke

South Africa.The SOUTH AFRICAN world cup has all to do with 666.
ROBBEN ISLAND is The Prison of MANDELA and the room nr is 46664.

The TRIPOLI crash 60 days before the final of world cup 2010.
The plane from JOHANNESBURG to Tripoli.
103 dead in the TRIPOLI crash.103 games for Germany

BECKENBAYER played 103 times for Germany.
He was born on 11 SEPTEMBER. (911)
BECKENBAUER was the first to receive the new designed WORLD CUP trophy
in 1974 in Germany.

2010 is 36 years after 1974.

Designer cup born, same date ROBBEN

SILVIO GAZZANIGA designed the WORLD CUP trophy.Silvio Gazzaniga, born in 23 January 1921, is a sculptor from Milan, Italy.

Holland-Germany. 7 JULY = 1 - 2

JOHANNES CRUYFF was the superstar of Holland.
BECKENBAUER won the match.
The Final in JOHANNESBURG.Holland-Germany. 7 JULY

The ROTHSHILDS were the BAUERS.
BECKENBAUER is the number one BAYERN MUNICH player
of all time. Born on 11 SEPTEMBER.
Went to school in INGOLSTADT.
That's where the BAVARIAN ILLUMINATI were founded.
Info di atas adalah sebagai bahan untuk difikirkan dan bukanlah memaksa untuk mempercayainya seratus peratus. Jikalau memasuki blog ataupun forum mahupun website dari luar pada masa kini, kita akan dapati kebanyakkan manusia hari ini sudah mula memperbincangkan perihal agama ritual pagan ini yang di dokongi oleh Freemason.

Dunia sudah mula membuka mata dan mereka mahukan agama yang sebenar-benarnya. Tetapi tidak kurang juga perihal sengaja untuk mencetuskan konspirasi dan turut menyamakan agama Islam sebagai agama pagan.

Sesungguhnya dunia akhir zaman ini yang penuh dengan tipu daya dan fitnah yang bermaharajalela, perlulah di bekali dengan ilmu-ilmu yang bermanafaat dalam kita hendak mengenal Allah s.w.t. agar kita tidak mudah diperdayakan oleh mereka yang mahu memesongkan kehidupan manusia hari ini.

Kebanyakkan dunia barat yang telah dipengaruhi oleh Vatican mencanangkan kononnya agama Islam merupakan agama ciptaan mereka dan kebanyakkan inilah hujah mereka untuk memesongkan Umat Islam hari ini. Seandainya kita tidak cukup pengetahuan dan tidak juga mempunyai matlamat hidup yang sebenar, pasti akan kecundang dengan dakyah mereka.

Dalam kita membicarakan perihal agama-agama pagan hari ini,perihal dajjal laknatullah serta kuncu-kuncunya yang terdiri dari yahudi dan nasrani, kafir lakhnat ini juga berusaha untuk memesongkan akidah atau pengamalan Islam kita yang sebenarnya. Amat perlulah  bagi kita untuk meneliti bagaimana agama Islam mula-mula di bawa dan di amalkan di sebelah nusantara ini. Ada beberapa perkaitan di antara Pergunungan di dalam Islam yang sebenarnya di gunakan oleh kuncu-kuncu Dajjal alaihiklakhnat ini. Mereka juga menggunakan simbol gunung sebagai perlawanan dalam pergunungan dalam Islam. Di dalam Islam Pergunungan merupakan tempat yang paling tinggi untuk memikirkan hidayah sebagai mana otak manusia yang juga terletak di tingkatan yang atas di dalam jasad manusia. Tetapi mereka pula menggunakan cara ini untuk menyebarkan maksiat serta pemujaan terhadap penyembahan kepada kepada syaitan.


Gunung
Apapun berbaliklah kita kepada Sirah-sirah Rasul terdahulu bagaimana mereka keluar bertahanut di gunung-gunung.Kenapa gunung-gunung selalunya dikaitkan dengan Rasul-rasul?

Nabi Nuh & Gunung Judi
Bahtera Nabi Nuh berhenti diatas Gunung Judi setelah air surut. Kaum Nabi Nuh yang beriman kemudian bertebaran ke pelosok alam, Ada yang ke Eropah, Ada yang Ke Asia dan Ada yang ke Afrika. Tiada yang menetap di Gunung Judi. Jauh jugalah perjalanan turun Nabi Nuh dan kaumnya dari Gunung Judi.

Kisah Nabi Musa a.s. Bermunajat dengan AllahSetelah perjuangan menghadapi Fir’aun dan kaumnya yang telah tenggelam binasa di laut, Nabi Musa memohon kepada Allah agar diberinya sebuah kitab suci untuk menjadi pedoman dakwah dan risalah kepada kaumnya. Lalu Allah memerintahkan kepadanya agar ia berpuasa selama tiga puluh hari penuh iaitu semasa bulan Zulkaedah. Kemudian pergi ke Bukit Thur Sina di mana ia akan diberi kesempatan bermunajat dengan Tuhan serta menerima kitab penuntun yang diminta.

Setelah berpuasa selama tiga puluh hari penuh dan tiba saat ia harus menghadap kepada Allah di atas bukit Thur Sina Nabi Musa merasa segan akan bermunajat dengan Tuhannya dalam keadaan mulutnya berbau kurang sedap akibat puasanya. Maka ia menggosokkan giginya dan mengunyah daun-daunan dalam usahanya menghilangkan bau mulutnya. Ia ditegur oleh malaikat yang datang kepadanya atas perintah Allah. Berkatalah malaikat itu kepadanya: “Hai Musa, mengapakah engkau harus menggosokkan gigimu untuk menghilangkan bau mulutmu yang menurut anggapanmu kurang sedap, padahal bau mulutmu dan mulut orang-orang yang berpuasa bagi kami adalah lebih sedap dan lebih wangi dari baunya kasturi. Maka akibat tindakanmu itu, Allah memerintahkan kepadamu berpuasa lagi selama sepuluh hari sehingga menjadi lengkaplah masa puasamu sepanjang empat puluh hari.”

KISAH NABI ISA a.s.
Nabi Isa pergi ke tempat munajatnya dan ia meninggalkan kota menuju gunung. Dada Nabi Isa dipenuhi dengan kecemburuan yang suci terhadap yang Maha Benar. Wajahnya tampak semakin pucat ketika melihat berbagai macam kejahatan memenuhi dunia. Nabi Isa berdiri di atas sebuah bukit dan beliau mulai melakukan munajatnya kepada Tuhan yang Maha Esa. Titisan-titisan air mata mulai berlinang dari pipinya dan jatuh ke bumi. Nabi Isa mulai merenung dan menangis. Di sana terdapat bunga yang nyaris mati kerana kehausan lalu ketika ia mendapatkan titisan air mata al-Masih, maka bunga itu mekar kembali dan mendapatkan kehidupan. Titisan air mata al-Masih menyelamatkannya, sebagaimana beliau akan menyelamatkan manusia dengan dakwahnya. Di malam yang penuh berkah ini pula, dua orang Nabi yang mulia meninggalkan bumi, yaitu Nabi Yahya dan Nabi Zakaria. Kedua Nabi itu dibunuh oleh penguasa. Sejak kepergian mereka berdua, bumi kehilangan banyak dari kebaikan. Pada malam itu juga, turunlah wahyu kepada Isa bin Maryam. Allah SWT memutuskan perintah- Nya agar ia memulai dakwahnya.

Taman Gethsemane atau Hortvs Gethsemane ialah sebuah taman di kaki Gunung Zaitun di Baitulmuqaddis. Ia terkenal sebagai tempat di mana Nabi Isa dan hawariyyun berdoa dan beribadah pada malam hari selepas peristiwa Santapan Terakhir sebelum Nabi Isa diangkat ke langit. Derita Nabi Isa di Taman Gethsemane begitu mendalam sehingga dikatakan "keringatnya itu seakan banyaknya darah menitis jatuh ke tanah." Menurut tradisi dari Timur ini, Taman Gethsemane ialah tempat di mana Ibunya,Perawan Maryam meninggal sebelum diangkat ke langit dari Gunung Zion.

Rasullullah s.a.w & Jabal NurDiriwayatkan baginda mendaki ke Jabal Nur dan menyepi diri di Gua Hira' bagi mencari Maha Pencipta.  Gua Hira' terletak di puncak Jabal Nur, ini bermakna Rasulullah mendaki sebelum ke Gua Hira'. Nabi Muhammad s.a.w adalah seorang yang bersifat tenang, banyak berfikir dan tadabbur. Baginda s.a.w kerap memencilkan diri di Gua Hira' yang terletak di Jabal Nur di Mekah untuk berfikir dan bertadabbur. Entah berapalah ketinggian Jabal Nur ini. Mengikut  siri Jejak Rasul, ketinggian Jabal Nur 2500kaki menghampiri ketinggian Gunung Datuk, N. Sembilan.

Ini adalah antara kisah Para Rasul yang pergi ke gunung bersendirian bermunajat kepada Allah s.w.t. Pun begitu, perjalanan ke gunung-gunung ini tidaklah hanya pada Rasul-rasul Allah malah orang-orang melayu kita dahulu juga mempunyai kisah berkaitan gunung-gunung ini. Sebagaimana kisah Hang Tuah dan sahabatnya, begitu juga dengan alim ulamak kita yang terdahulu serta banyak lagi kisah-kisah mereka ini yang berpergian ke gunung-gunung puncak tertinggi muka bumi ini. Jadi gunung merupakan tempat sebagai sumber atau laluan hidayah pada umat di sesuatu tempat dan tidaklah mustahil sebagaimana yang telah digunakan oleh agen-agen jahat di seluruh dunia yang telah menguasai tempat-tempat tinggi yakni gunung-gunung malah mereka juga membina menara dan juga bangunan tinggi sebagai penghalang kepada hidayah dan juga menjadi tempat untuk mereka menyebarkan fikir maksiat ke seluruh alam.

Ikuti perihal kuasa Vortex (Tenaga Ritual) di dalam artikel Tenaga Ritual dari blog Umat Terakhir @ Ksz-Associate. 

Jadi, walau apapun yang dihidangkan mereka, janganlah sampai kita terpedaya dengan dakyah mereka dengan mengambil bulat-bulat apa yang mereka sajikan untuk tatapan minda. Fikir!
Sharing is caring.. "Sampaikan dakwah walaupun sepotong ayat"
Harap share di facebook atau twitter anda.. Salam Perjuangan..

No comments:

Post a Comment