Tuesday, August 16, 2011

Lagi Blog Hina Nabi Muhammad Dan ALLAH

Lagi Blog Hina Nabi Muhammad Dan ALLAH


Anda teliti baik-baik ape tu? Satu penghinaan buat kita....nak kata bahlol memang kau bahlol, nak kate tak betul memang sah tak betul nak kata gila ade jugak part-part gila. Nak kata murtad tak nampak tuan badan tapi dari segi penulisan sah kau murtad. Bukan setakat kau hina kiblat utama kami tapi kau permainkan 99 nama Allah S.W.T kau remix kan dia dengan lagu dance.... Aku pun tak faham ape yang tak kena dengan kau wahai si pondan yang menggelarkan diri Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara.

Dia gune wordpress tak berani guna blogspot agaknya. Profile pic letak gambar perempuan seksi menyanyi atas Ka'abah kalau ada berani letak gambar sendiri. Di percayai sebelum ini blog pondan nie dah kena block dengan SKMM, tapi dia berjaya menembusi halangan tu. Macam mana SKMM buat kerja, pondan macam nie leh lepas tulis blog semula? Sah tak sah Mak Cik Pondan nie gune software yang bernama Tor Project yang dipercayai untuk menghalang sesiapa yang ingin menyekat aktiviti kita.Nampak cam cerdik lak makcik pondan nie...tahu pulak cari benda-benda gini nak halang SKMM. Tapi dari segi penulisan tu menampakkan sangat kau tu dah gila dan hilang waras. Hadis Nabi Muhammad kau putar belitkan, ayat al-Quran yang suci kau ubah. Yahudi pum kau hina Islam pun kau hina jelas kau ni sorang yang tak waras. Antara penulisan yang tidak waras pondan nie :

Celaka makhluk babi penghuni SKMM!! Ada kentut nak sekat blog makcik ye??? Mentang-mentanglah makcik femes. Apa korang ni jeles ke?? Bukankah Najib kata isi di Internet tidak akan ditapis?? Apa main censor-censor ni?? Kepala hotak kau lah Najib binatang liar otak lucah UMNO!! Nak harap guna internet tengok filem lucah jer! Belajar tentang kebenaran agama Islam tak mahu. Tak boleh harap langsung!! Oi Najib, semoga Allah babi swt laknat kau ke dalam parit neraka jahanam sama dengan setan babi Muhammad sekali!!!

Tak cukup dengan ketidakwarasan otak dia, boleh di lihat sini bahawa dia nie sorang yang rasis. Agama Islam hina, Allah S.W.T hina, Nabi Muhammad S.A.W hina, Yahudi hina, penduduk Malaysia kau hina juga termasuklah juga bendera negara sendiri. Orang macam inilah yang sepatutnya disumbat ke dalam ISA yang jelas dan terang menderang menggugat keamanan dan keharmonian dalam beragama dan kaum dan kehidupan rakyat Malaysia. Ingat makcik kau kena bersedia untuk di tangkap.
Siapa yang berminat nak tengok blog haram dia tengoklah kat sini.

No comments:

Post a Comment