Friday, August 19, 2011

PENGUNDI HANTU ? Siapa Hantu ?

MILIKI 2 I/C - WAN AZIZAH & MAT SABU PENGUNDI HANTU!!Cuba perhatikan betul2 printscreen dari laman SPR tersebut... mengejutkan bukan?? pemimpin2 Pakatan - wan azizah, mat sabu & saifudin nasution rupa-rupanya pengundi hantu!! memiliki 2 kad pengenalan dan boleh mengundi sebanyak 2 kali!!
berapa orang yang akan selidik semula kesahihan berita di atas di laman SPR untuk menggali kebenaran?? sudah pasti tak sampai 10% dari jumlah yang membacanya... yang lain akan percaya dan menelan bulat2 walaupun imej di atas hanyalah manipulasi photoshop semata-mata.

itulah bentuk penipuan yang sering dibuat oleh malaysiakini (atau lebih ngam dengan gelaran meloyakini) bila tiada lagi isu yang dapat mereka mainkan untuk menggoncang kreadibiliti SPR. semua ini adalah perancangan jangka panjang... mencipta alasan bila mereka tahu mereka akan tetap kalah dalam PRU13. juga untuk membangkitkan momentum BERSHIT 2.0 yang sudah makin kelayuan.

itulah standard media dan mentaliti pembangkang di negara kita... BUKAN MENCARI SOLUSI UNTUK MENANG, TAPI MENCIPTA ALASAN JIKA MEREKA KALAH!! Pakatan harus malu dengan pembangkang2 di negara lain, waima pembangkang di papua new guinea yang turut membantu membangunkan negara, bukan sibuk dengan politiking ala bocah kecil yang tiada kesudahan.

kita imbau kembali antara berpuluh penipuan meloyakini yang membabitkan nombor2 IC yang ditelan bulat2 oleh pembaca tegarnya...

ini salah satu laporan meloyakini:
tapi selepas disemak:
ini satu lagi laporan meloyakini:
tapi selepas disemak:Itulah bentuk modus-operandi mereka dalam mencipta penipuan berkaitan dengan pengundi hantu dan segala macam helah berkaitan nombor2 IC yang sengaja direkayasa. ada banyak lagi, contohnya kes MISMAH-GATE yang akhirnya meloyakini diam tersipu seribu bahasa bila penipuan agungnya itu terkantoi selepas mismah berjaya dijejaki. banyak sangat tak larat nak letak satu persatu..

Kita kaji dulu sebelum membuat tuduhan..Salam Perjuangan..

Rujukan : http://1peluru.blogspot.com/2011/08/gemparrr-miliki-2-ic-wan-azizah-mat.html

No comments:

Post a Comment