Monday, August 22, 2011

Konspirasi Dunia - The Millennial Temple


Konspirasi Dunia - The Millennial Temple

Posting kali ini berkisar mengenai rancangan jahat yahudi untuk membina Millennial Temple di tapak masjid Al-Aqsa.

Ini adalah Milennial Temple (atau Temple Mount) yang telah dirancang pembinaannya di atas tapak Masjid Al-Aqsa. Rekabentuk dan senibina Millennial Temple ini telah dirancang bertahun-tahun dan terdapat jurupelan yang mengkaji senibina kuil-kuil Yahudi terdahulu seperti Ezekiel Temple dan Solomon Temple untuk menghasilkan senibina Milennial Temple ini selama 30 tahun.

Tample Of Solomon

Ezekiel Templen

Untuk merealisasikan pembinaan Milennial Temple ni, pihak Jesuit dengan kerjasama 'The Masonic's Papacy' di bawah kawalan Freemasonry dan pemerhatian Zionis Antarabangsa menjalankan plan yang digelar'Roadmap War' di mana mereka ingin membersihkan tapak itu dari kewujudan Masjid Al-Aqsa dan di antara perancangannya yang telah atau akan dilaksanakan ialah:

1. Menjauhkan orang Islam dari Masjid Al-Aqsa supaya melupakan masjid itu atau berasa tidak ada kena mengena dgn masjid itu dengan menyebarkan di media-media atau gambar-gambar Masjid Al-Sakhrah (Dome of The Rock-berkubah emas) sebagai Masjid Al-Aqsa yang sebenar sedangkan Masjid Al-Aqsa berkubah hijau dan terletak lebih krang 91.44 meter dari Dome of The Rock.

Dome Of Rock

Al-Aqsa

2. Menjalankan propaganda Islam sebagai punca keganasan dunia dan melancarkan perang salib ke atas keganasan (sebenarnya ke atas Islam). Jadi Islam dikambinghitamkan-rujuk 911!

3. Merekrutkan sebahagian orang Islam sebagai Masonik (selalunya orang-orang yang berpengaruh, para pemimpin dan ahli perniagaan)

Kemudian apabila Milennial Temple siap, mereka akan menabalkan 'The Black Pope' untuk menjadi Raja Satu Kerajaan Dunia (One World Government) yang menjalankan Order Baru Dunia (New World Order) selain menjaga keturunan Yahudi sbagai bangsa pilihan Tuhan.

Ini adalah perancangan Jesuit,Nasrani dan Freemasonry/Zionis Yahudi untk menghancurkan musuh mereka sepanjang zaman,Islam.

Antara binaan-binaan yang mengambil The Millennial Temple sebagai rujukan:

KLCC!- The Gate!

No comments:

Post a Comment