Wednesday, September 21, 2011

Pengikut Tegar Hajjah Sitt Al-Wuzara Ditahan Penguatkuasa Singapura


Pengikut Tegar Hajjah Sitt Al-Wuzara Ditahan Penguatkuasa Singapura...Muhammad Asysari Johann Bin Mohammed Asni Hasibuan budak biadap yang sebelum ini galak mencabar umat Islam dan menghina junjungan Nabi Muhammad S.A.W dilaporkan telah ditahan reman oleh pihak berkuasa Singapura.

Kini beruk ini berada di penjara untuk proses siasatan lanjut yang mana dilaporkan pihak berkuasa di sana ingin menjejaki beberapa lagi rakan beruk ini yang turut terlibat dalam menghina Islam di laman facebook mereka.

Kumpulan facebook AMS dilaporkan menafikan penahanan beruk ini dengan tujuan meredakan kegelisahan geng murtad mereka yang kini mula berada dalam ketakutan. Untuk yang tidak mengenali beruk dalam gambar di atas beliau merupakan pengikut tegar Hajjah Sitt Al-Wuzara yang secara terang menghina Islam malah beberapa pihak mula marah dengan tindakan yang sama sekali tidak boleh dimaafkan.

Antara petikan daripada laman facebook beruk ini :


Baca kembali artikel panas sepanjang Ramadhan lalu KLIK SINI  berhubung kewujudan kumpulan murtad yang turut disertai oleh beberapa pemimpin PR di Malaysia.

Manakala ada pihak yang cuba bunuh Hajjah Sitt Al-Wuzara pula saudara boleh KLIK SINI...

KDN Bila nak buat Tindakan pada Makcik Sitt ?

pejuangmelaka : Harap janganlah selisih dengan makhluk ALLAH Ni.. Semoga ALLAH menerima taubatnya .. InsyaALLAH

No comments:

Post a Comment